Balta Candeasca – La 27.32 Km de Bucuresti

Balta Candeasca se afla in comuna Belciugatele al aprocimativ 30 km de Bucuresti. Face parte din lacurile formate pe cursul raului Mostistea. Ofera posibilitatea de campare.

Accesul  dinspre Bucursti se face pe la iesirea din Pantelimon apoi Branesti si Islaz. Intre Islaz si Fundulea sa face stanga in dreptul indicatorului Belciugatele. La prima intersectie din comuna Belciugatele se face dreapta si se merge catre cele 2 lacuri. Balta Candeasca este lacul din dreapta.

Facilitati: Access auto

Regulament Balta Candeasca:

– Se pot retine 7 kg de peste
– Se pot folosi 4 lansete
– Se pot folosi 2 undite

Specii de pesti Balta Candeasca:

Caras, Crap.

Momeala Balta Candeasca:

  • Rame
  • Mamaliga (patratica)

Taxa Balta Candeasca:

60 RON –  12 h

Contact Balta Candeasca:

Telefon: 0788285246

 

Date GPS: Latitudine: 44.487370, Longitudine: 26.439013

 

Balta Candeasca se afla in comuna Belciugatele al aprocimativ 30 km de Bucuresti. Face parte din lacurile formate pe cursul raului Mostistea. Ofera posibilitatea de campare. Accesul  dinspre Bucursti se face pe la iesirea din Pantelimon apoi Branesti si Islaz. Intre Islaz si Fundulea sa face stanga in dreptul indicatorului Belciugatele. La prima intersectie din comuna Belciugatele se face dreapta si se merge catre cele 2 lacuri. Balta Candeasca este lacul din dreapta. Facilitati: Access auto Regulament Balta Candeasca: - Se pot retine 7 kg de peste - Se pot folosi 4 lansete - Se pot folosi 2 undite Specii de pesti Balta Candeasca: Caras,…

Evaluare

0%

User Rating: 5 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!