Balta Catalui-Cascioarele – La 45.69 Km de Bucuresti

Situata in localitatea Căscioarele, judeţul Călăraşi, într-o zonă deosebit de frumoasă cu lacuri, dealuri şi păduri, elemente rar întâlnite în zona de câmpie.

Vă asigurăm că nu veţi regreta o zi petrecută pe malul lacului Cătălui.Venim în întâmpinarea dumneavoastră cu facilităti pentru pescuitul sportiv şi agrement.

În decursul acestui sezon urmează să îmbunătăţim condiţiile clienţilor noştri, fără a aduce modificări habitatului natural. Vă veţi bucura de locuri de pescuit special amenajate (pontoane), care sperăm să satisfacă aşteptările dumneavoastră.

Pentru liniştea pescarului activ vă punem la dispoziţie variante alternative de recreere pentru însoţitori(oare).
Facilitati: Pescuit noaptea, Access auto, WC, Umbrar, Ponton, Barbeque

Regulament Balta Catalui-Cascioarele:

REGULAMENT PESCUIT SPORTIV FERMA PISCILOLA PESCUIT CASCIOARELE 2016
1. Accesul în zona de pescuit sportiv recreativ Ferma Piscicola Catalui, se face nominal si numai în baza permisului de pescuit (netransmisibil) emis in urma semnarii contractului de acces. Permisul de pescuit se elibereaza in urma achitarii taxei de pescuit;
Taxa de pescuit:
• De la 6 – 18 (12 h timp de zi) de Vineri pana Duminica 80 lei = 12 ore (pescuit C&R);
• De la 18 – 6 (12 h timp de noapte) de Vineri pana Duminica 80 lei=12 ore (pescuit C&R);
• Pentru un interval de 24 h zi/noapte de Vineri pana Duminica 140 lei= 24 ore (pescuit C&R);
• Se poate retine crap, pana la 4 kg, care se va achizitiona la pretul de 20 lei/kg;
• Se poate retine caras, care va fi achizitionat cu pretul de 5 lei/kg.
2. Lacul dispune de locuri de pescuit special delimitate (pescuitul fiind permis numai în aceste locuri).
3. Un pescar sportiv va putea pescui cu cel mult 4 scule (lansete sau udite), dotate obligatoriu cu un singur carlig si plumb sau naditor pierdut (posibilitatea eliberarii plumbului sau naditorului, in cazul ruperii firului principal) ! Este strict interzis pescuitul la “BOMBA”, 2 carlige, etc !
4. Pescarul sportiv poate fi însotit de cel mult o persoana (în baza aceluiasi permis de pescuit). Restul insotitorilor vor plati 20 lei taxa de agrement. Fac exceptie copii sub 14 ani care pot fi mai multi în calitate de însotitori si sotul sau sotia (dupa caz). Insotitorii pot pescui doar în acelasi stand (loc amenajat) cu posesorul permisului de pescuit.
5. Pescarii trebuie sa fie dotati cu saltea de primire, spray dezinfectant. (Contra cost se pot inchiria cu 10 lei de la Administratie).
6. Accesul cu autoturisme, motociclete sau alte autovehicule nu este permis pe malul lacurilor. Pentru acestea exista o zona/parcare amenajata si pazita.
7. Nu se poate planta sau nadi din barca, nadirea se face numai de pe mal.
8. Este interzisa nadirea cu seminte, cereale sau alune in stare uscata.
9. Capturile de SALAU, SOMN, STIUCA nu se pot retine indiferent de greutate si se vor elibera imediat in stare vie si fara a fi ranite !
10. Este strict INTERZIS sa puna pestele in acelasi juvelnic ecologic (sac pt crap) doi sau multi pescari, precum si cedarea pestilor prinsi de catre un pescar catre alti pescari .
11. Sunt interzise scaldatul, ruperea vegetatie, salciilor, altor pomi de pe mal, intrarea in culturile agricole din apropiere.
12. Pescarii si insotitorii sunt obligati sa se comporte civilizat, fara urlete, scandal, muzica si alte manifestari huliganice.
13. La locurile de pescuit vor fi pastrate în mod obligatoriu curatenia, ordinea; gunoiul fiind strans si depozitat in sacii de gunoi care vor fii lasati in zona special amenajata.
14. Pescarul va anunta administratia in momentul plecarii,se va supune oricarui control din partea personalului administrativ pentru bagajul pe care-l are el si alti membrii ai echipei de pescuit.
15. Nerespectarea normelor de conduita prevazute in regulament, asigura dreptul administratiei bazinelor Catalui de a nu mai permite in viitor accesul pe balta si drept de pescuit celui ce le-a infaptuit.
16. In intervalul de Luni pana Joi bazinul nu este deschis pescuitului.
17. Va rugam sa solicitati bonul fiscal conform reglementarilor in vigoare.
Administratia Bazinelor Pescuit Cascioarele va multumeste anticipat pentru intelegerea acordata!

Specii de pesti Balta Catalui-Cascioarele:

Fitofag, Sanger, Salau, Stiuca, Somn, Cteno, Biban, Clean, Fusarul, Lipanul, Scobarul.

Momeala Balta Catalui-Cascioarele:

  • Pufulete
  • Lipitoare
  • Broscuta vie
  • Boabe de porumb conserva
  • Boabe de porumb uscate
  • Rame
  • Viermusi
  • Mamaliga (patratica)

Taxa Balta Catalui-Cascioarele:

• De la 6 – 18 (12 h timp de zi) de Vineri pana Duminica 80 lei = 12 ore (pescuit C&R);
• De la 18 – 6 (12 h timp de noapte) de Vineri pana Duminica 80 lei=12 ore (pescuit C&R);
• Pentru un interval de 24 h zi/noapte de Vineri pana Duminica 140 lei= 24 ore (pescuit C&R);
• Se poate retine crap, pana la 4 kg, care se va achizitiona la pretul de 20 lei/kg;
• Se poate retine caras, care va fi achizitionat cu pretul de 5 lei/kg.

Contact Balta Catalui-Cascioarele:

0730288941

 

Date GPS: Latitudine: 44.122746, Longitudine: 26.475035

Situata in localitatea Căscioarele, judeţul Călăraşi, într-o zonă deosebit de frumoasă cu lacuri, dealuri şi păduri, elemente rar întâlnite în zona de câmpie. Vă asigurăm că nu veţi regreta o zi petrecută pe malul lacului Cătălui.Venim în întâmpinarea dumneavoastră cu facilităti pentru pescuitul sportiv şi agrement. În decursul acestui sezon urmează să îmbunătăţim condiţiile clienţilor noştri, fără a aduce modificări habitatului natural. Vă veţi bucura de locuri de pescuit special amenajate (pontoane), care sperăm să satisfacă aşteptările dumneavoastră. Pentru liniştea pescarului activ vă punem la dispoziţie variante alternative de recreere pentru însoţitori(oare). Facilitati: Pescuit noaptea, Access auto, WC, Umbrar, Ponton, Barbeque…

Evaluare

0%

User Rating: 4.55 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!