Balta Sarulesti – La 43.52 Km de Bucuresti

Lacul este amplasat intr-o zona de camp, in apropierea comunei Sarulesti. Cai de acces: soseaua Bucuresti – Calarasi. Se face un drum la dreapta inainte de podul de la intrarea in localitatea Calareti. Mergeti pe langa lacurile din zona pana dincolo de calea ferata apoi faceti prima la dreapta pana veti vedea un podulet; dupa el este drumul catre balta.

Este balta cu cei mai multi si mai mari crapi din Romania. Se pescuieste cu max 2 carlige pe fiecare lanseta. Este interzis pescuitul la bomba sau cu monturi fir de par. Se pescuieste pe platoul de la barajul Gurbanesti, mai exact la capatul baltii din aval. Dupa iesirea din Sarulesti Sat, aveti indicatoare si nu puteti rata intrarea pe balta! Este interzis pescuitul la rapitor. Intervalul deschis pescuitului este 06:00-18:00! Administratia este super OK, respectati si vei fi respectat cu siguranta.

Facilitati: Pescuit noaptea, Access auto

Regulament Balta Sarulesti:

Se retine orice cantitate de platica, caras si crap sub 5 kg. Platica mare, caras peste greutatea de 1 kg iar crapul cu greutatea sub 5 kg, cu exceptia salontei (crapului oglinda), il luati acasa pe tot. Este balta cu cei mai multi si mai mari crapi din Romania… Se pescuieste cu max 2 carlige pe fiecare lanseta. Este interzis pescuitul la bomba sau cu monturi fir de par. Se pescuieste pe platoul de la barajul Gurbanesti, mai exact la capatul baltii din aval. Dupa iesirea din Sarulesti Sat, aveti indicatoare si nu puteti rata intrarea pe balta! Este interzis pescuitul la rapitor. Intervalul deschis pescuitului este 06:00-18:00! Administratia este OK, respectati si vei fi respectat cu siguranta.

Specii de pesti Balta Sarulesti:

Salau, Somn, Cteno, Biban, Crap.

Momeala Balta Sarulesti:

  • Pestisor viu
  • Boabe de porumb conserva
  • Boabe de porumb verde
  • Boilies
  • Rame
  • Viermusi
  • Mamaliga (patratica)

Taxa Balta Sarulesti:

1. 120 ron /4 lansete 12 ore 06-18
2. 200 ron /4 lansete si se poate planta si se retine 10 crapi pana in 6-7 kg (oficial 5 kg ). Se pescuieste cu monturi de crap
3. 360 ron 48 ore / 4 lansete se retine 20 crapi

Contact Balta Sarulesti:

Adrian Paduraru – paco@radutalake.ro – 0767807714

 

Date GPS: Latitudine: 44.416698, Longitudine: 26.650000

Horoscoape Romania
  Subscribe  
Notify of
error: Content is protected !!