Balta Valea Uzului – La 47.61 Km de Bacau

Lacul de acumulare de la Valea Uzului este situat in masivul Nemira pe locul fostei localitati Poiana . Din centrul orasului Darmanesti, ajungi cu autobuzul in cateva minute pana la locul numit “La Rachita” si de acolo pe jos sau cu ocazie poti ajunge pe lac. Este un lac de o frumusete aparte in care poti pescui “porcani”, caras, clean, stiuca, pastrav de lac.

E un loc minunat cu o priveliste rar intalnita, unde se merita sa mergi sa stai macar o saptamana si sa pescuiesti in toate felurile pe care le stii.

Intre Targu Ocna si Comanesti se afla localitatea Darmanesti. In partea estica a acestei localitati este localitatea Salatruc si imediat langa Lacul de acumulare Valea Uzului.

Facilitati: Pescuit din barca , Access auto, Copaci pe mal

Regulament Balta Valea Uzului:

Regulament A.J.V.P.S

Specii de pesti Balta Valea Uzului:

Stiuca, Caras, Clean, Pastravul.

Momeala Balta Valea Uzului:

  • Pufulete
  • Boabe de porumb conserva
  • Boabe de porumb uscate
  • Rame
  • Viermusi
  • Mamaliga (patratica)

Taxa Balta Valea Uzului:

Taxa: permis A.J.V.P.S

Contact Balta Valea Uzului:

Fara date de contact

 

Date GPS: Latitudine: 46.328987, Longitudine: 26.370968

Lacul de acumulare de la Valea Uzului este situat in masivul Nemira pe locul fostei localitati Poiana . Din centrul orasului Darmanesti, ajungi cu autobuzul in cateva minute pana la locul numit "La Rachita" si de acolo pe jos sau cu ocazie poti ajunge pe lac. Este un lac de o frumusete aparte in care poti pescui "porcani", caras, clean, stiuca, pastrav de lac. E un loc minunat cu o priveliste rar intalnita, unde se merita sa mergi sa stai macar o saptamana si sa pescuiesti in toate felurile pe care le stii. Intre Targu Ocna si Comanesti se afla…

Evaluare

0%

User Rating: 4.7 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!