Bărbat filmat în timp ce ”pescuia”, în mijlocul unei străzi inundate din Bucureşti

Un bărbat din Bucureşti a fost filmat în timp ce se prefăcea că pescuieşte în mijlocul străzii, în zona Mihai Bravu, după ce o furtună a dus la inundarea mai multor străzi din Capitală şi judeţul Ilfov.

În clipul video postat pe Facebook, omul stă pe un scaun, alături de o umbrelă, în mijlocul străzii. El purta o pereche de cizme şi se prefăcea că trage de o undiţă de pescuit, care avea un peşte agăţat în fir.

Bărbatul a atras atenţia trecătorilor, care au început, amuzaţi fiind, să strige la el, dar şi a maşinilor, care l-au claxonat pe rând.
Clipul video, postat de utilizatorul Oana Victor, a fost urmărit de peste 135.000 de ori şi a adunat peste 750 de like-uri şi 2.500 de share-uri.

O furtună de aproximativ două ore, cu descărcări electrice, grindină şi vât puternic a făcut ravagii, vineri, în mai multe zone ale Bucureştiului, dar şi în judeţul Ilfov. Pompierii au intervenit pentru a evacua apa din case, subsoluri şi de pe unele străzi.

ApaNova a transmis că, în urma ploii torenţiale din Capitală, cantitatea de apă acumulată în unele cartiere bucureştene a fost una uriaşă, iar astfel de ploi apar o dată la 50 sau chiar 100 de ani.

 

Sursa: Mediafax.ro

Un bărbat din Bucureşti a fost filmat în timp ce se prefăcea că pescuieşte în mijlocul străzii, în zona Mihai Bravu, după ce o furtună a dus la inundarea mai multor străzi din Capitală şi judeţul Ilfov. În clipul video postat pe Facebook, omul stă pe un scaun, alături de o umbrelă, în mijlocul străzii. El purta o pereche de cizme şi se prefăcea că trage de o undiţă de pescuit, care avea un peşte agăţat în fir. Bărbatul a atras atenţia trecătorilor, care au început, amuzaţi fiind, să strige la el, dar şi a maşinilor, care l-au claxonat pe…

Nota ta!

0%

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!