Braconieri, prinși în flagrant la pescuit

Doi braconieri au fost prinși în flagrant de către polițiștii de frontieră în timp ce pescuiau cu plase monofilament pe lacul de acumulare Costești – Stânca.

Incidentul a fost înregistrat în această dimineață, transmite Știri.md.

Patrula Poliției de Frontieră aflată în misiune de serviciu pe sectorul de responsabilitate și anume în proximitatea satului Duruitoarea Nouă a observat pe apa lacului o barcă gonflabilă în care se aflau doi bărbați.

La fața locului s-a constatat că cele două persoane erau echipate cu tot ce este nevoie pentru pescuit, mai mult dețineau trei plase din monofilament cu lungimea totală de 200 metri în care era prins pește.

Audiați, locuitorii satului Văratic în vârstă de 21 și 39 de ani au afirmat că se aflau acolo în interes personal, asumându-și răspunderea pentru neglijența comisă.

În consecință, uneltele au fost ridicate și plasate în camera de păstrare a corpurilor delicte la SPF Cuconeștii Noi.

Polițiștii de frontieră au întocmit proces contravențional, iar bărbații s-au ales cu o amendă în mărime de 600 lei fiecare.

 

Sursa: www.stiri.md

Doi braconieri au fost prinși în flagrant de către polițiștii de frontieră în timp ce pescuiau cu plase monofilament pe lacul de acumulare Costești - Stânca. Incidentul a fost înregistrat în această dimineață, transmite Știri.md. Patrula Poliției de Frontieră aflată în misiune de serviciu pe sectorul de responsabilitate și anume în proximitatea satului Duruitoarea Nouă a observat pe apa lacului o barcă gonflabilă în care se aflau doi bărbați. La fața locului s-a constatat că cele două persoane erau echipate cu tot ce este nevoie pentru pescuit, mai mult dețineau trei plase din monofilament cu lungimea totală de 200 metri în…

Evaluare

0%

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!