Caras cu sos de ardei copti

1 kg caras
4-5 ardei copti si curatati
3 catei usturoi
1 lingura pasta de tomate
1 cana supa de legume
piper
sare
faina
2 linguri ulei de masline
ulei de floarea soarelui pt prajit

Pestele se curata,se spala ,se usuca si se portioneaza.se presara cu sare si piper,se trece prin faina si se rumeneste frumos in ulei.

In alta tigaie se pune uleiul de masline,se calesc usor cateii de usturoi,se pune ardeiul copt desfacut in fasii si se calesc impreuna. Se adauga apoi pasta de tomate diluata cu supa de legume si se lasa sa fiarba pe foc mic.Se adauga pestele prajit,se potriveste gustul de sare si piper si se mai lasa pe foc mic cam 5 minute.

Mod de servire:
Servesti cu mamaliguta sau piure de cartofi.
Pofta buna!

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!