Descoperire înspăimântătoare făcută de un pescar, pe malul unui lac din Argeş

Un tânăr de 21 de ani din Argeş a alertat autorităţile după ce a găsit, pe marginea unui lac mai multe cartuşe.

Cu ajutorul unui aparat de detectat metale, poliţiştii au adunat peste 400 de proiectile, iar acum fac cercetări pentru a afla cine le-a aruncat acolo.

Cele mai multe sunt cartuşe de tir, dar printre ele se afla şi unele de carabină. Anchetatorii bănuiesc că cel care nu a respectat regimul armelor şi muniţiilor ar fi vânător.

Legea interzice, mai nou, folosirea cartuşelor de 5,6 mm, iar omul, în loc să le predea, a hotărât, probabil, să le arunce.

 

Sursa: www.stirileprotv.ro

Un tânăr de 21 de ani din Argeş a alertat autorităţile după ce a găsit, pe marginea unui lac mai multe cartuşe. Cu ajutorul unui aparat de detectat metale, poliţiştii au adunat peste 400 de proiectile, iar acum fac cercetări pentru a afla cine le-a aruncat acolo. Cele mai multe sunt cartuşe de tir, dar printre ele se afla şi unele de carabină. Anchetatorii bănuiesc că cel care nu a respectat regimul armelor şi muniţiilor ar fi vânător. Legea interzice, mai nou, folosirea cartuşelor de 5,6 mm, iar omul, în loc să le predea, a hotărât, probabil, să le arunce.…

Evaluare

0%

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!