Descoperire șocantă în râul Arieș. Ce a găsit un pescar pe un pește

Un pescar aflat la pescuit pe râul Arieş, din Apuseni, a făcut o descoperire şocantă, în momentul în care a scos un peşte din apă.

Poluarea intensivă a răului Arieş afectează iremediabil fauna acvatică, scrie adevarul.ro. Un pescar a scos din apă un peşte care era prins într-un elastic folosit la păstrarea banilor. Cu alte cuvinte, peştele a intrat în elasticul aruncat în apă care a rămas prins în jurul acestuia.

În timp, elasticul s-a strâns şi, efectiv, a intrat în corpul peştelui. Pescarul care a făcut descoperirea şocantă a postat fotografii cu peştele pe o reţea de socializare.

 

 

Sursa: Realitatea.net

Un pescar aflat la pescuit pe râul Arieş, din Apuseni, a făcut o descoperire şocantă, în momentul în care a scos un peşte din apă. Poluarea intensivă a răului Arieş afectează iremediabil fauna acvatică, scrie adevarul.ro. Un pescar a scos din apă un peşte care era prins într-un elastic folosit la păstrarea banilor. Cu alte cuvinte, peştele a intrat în elasticul aruncat în apă care a rămas prins în jurul acestuia. În timp, elasticul s-a strâns şi, efectiv, a intrat în corpul peştelui. Pescarul care a făcut descoperirea şocantă a postat fotografii cu peştele pe o reţea de socializare.  …

Evaluare

0%

User Rating: 4.45 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!