Doripesco Vadu Rosu Balta 4 – La 26.54 Km de Brasov

Aflata intr-un peisaj superb, fiind înconjurata de munti, Doripesco Vadu Rosu Balta 4 este una dintre cele mai importante balti competitionale din România, aici se desfasoara importante concursuri de pescuit sportiv.
.
În anul 2012, pe Doripesco Vadu Rosu Balta 4 s-a înregistrat recordul mondial si national, atat pe echipe, cat si individual, cu o captura totala de 24.744,80 kg (8.671 pesti), locul I capturând 2.011,40 kg/echipa.

Concursuri organizate:
– Concursuri Nationale de Pescuit Stationar (Cupa Maver, Cupa Trabucco, Cupa Sensas – Energofish),
– Concursuri de Crap (Cupa K Karp, Cupa Transilvania, Cupa Sipcarp, Cupa Rezistentei),
– alte concursuri devenite traditie: „O copca, un vin fiert, EU si-un rapitor”, „Tata si fiu”, Festivalul „Dor de Peste”.

Acces 
Se afla la aproximativ 20 km de Brasov spre Tg.Mures, intre localitatile Rotbav si Maierus.
Intre aceste localitati pe partea dreapta se afla un restaurant unde exista si cazare apartinand firmei Doripesco (administreaza si baltile). In spatele restaurantului se afla o parcare iar la 100 de metri se afla balta.

Servicii auxiliare
La intrarea în perimetrul Baltii nr. 4, la “Cabanuta” puteti gasi cafea, tigari, bauturi reci si dulciuri.
Tot la “Cabanuta” puteti gasi echipamente pentru pescuit de închiriat.
Celor interesati de lake service (mâncare calda de la restaurant, bauturi reci) le sugeram sa sune la Centrul de Pescuit – telefon: 0726-709-793. Mâncarea este pregatita la Restaurantul Vadu Rosu si adusa pe balta.

Facilitati: Access auto, Copaci pe mal, WC, Posibilitate campare, Ponton, Barbeque, Restaurant

Regulament Doripesco Vadu Rosu Balta 4:

Principiile si respectul pentru natura si peste impun câteva reguli:
1. Accesul pe Balta 4 se face doar pe baza de legitimatie si numai dupa achitarea taxei zilnice. Masinile pot ramâne în spatiile special amenajate (cele doua parcari ale sectorului B – latura Oltului).
2. Sistemul de pescuit este exclusiv PRINZI si ELIBEREZI în conditii de maxima siguranta.
3. Accesul va fi permis doar cu echipament complet (saltea de crap, spray dezinfectant si penseta de scos cârligul, cârligele folosite fiind cele din sistemele de profesionisti).
4. Sunt admise maxim 4 undite/pescar.
5. Se va pastra curatenia la standul de pescuit.
6. La terminarea partidei de pescuit sunteti obligat sa anuntati telefonic agentul Doripesco si sa prezentati toate bagajele, înainte de împachetarea finala a acestora. Fara exceptie.
7. Pe timpul noptii nu puteti parasi ferma cu masina decât în caz de urgente si numai cu acordul managerului de serviciu.
8. Daca balta este rezervata pentru competitii, accesul se va face numai cu acordul coordonatorului pescuitului sportiv – atunci când este posibil, pe anumite laturi.
9. Administratorul Doripesco isi rezerva dreptul de a întrerupe activitatea de pescuit în cazuri de vreme nefavorabila.
10. Celor interesati de lake service (mâncare calda de la restaurant, bauturi reci) le sugeram sa sune la Centrul de pescuit.
11. În cazul în care pescarul nu respecta regulamentul, administratorul isi rezerva dreptul de a face publica informatia si de a cere excluderea lui din sistemul de pescuit al tuturor asociatiilor de pescari profesionisti.

Specii de pesti Doripesco Vadu Rosu Balta 4:

Crap.

Momeala Doripesco Vadu Rosu Balta 4:

  • Pufulete
  • Boabe de porumb conserva
  • Boabe de porumb uscate
  • Rame
  • Viermusi
  • Mamaliga (patratica)

Taxa Doripesco Vadu Rosu Balta 4:

Taxa 12 ore- 60 RON/4 bete
Taxa de Legitimatie – 200 RON (Ex – membrii clubului Doripesco beneficiaza de un bonus în valoare de 50 ron/legitimatie)
Taxa legitimatiei se poate achita la office-ul societatii din Halchiu, la Centrul de Pescuit Vadul Rosu-Rotbav sau prin banca.
Orar
Luni – Duminica: 7:00 – 19:00

Contact Doripesco Vadu Rosu Balta 4:

Telefon/Fax: 0268 481 581/0268 481 682
Email: office@doripesco.ro

 

Date GPS: Latitudine: 45.873592, Longitudine: 25.555140

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!