Lacul Sacalaia – La 30.68 Km de Cluj

Lacul Sacalaia se afla in Judetul Cluj. Din Cluj mergi pe drumul spre Dej pana in Gherla (E576), dupa centru mergeti la drepta catre localitatea Nicula cca. 2km (109D). Dupa ce treceti de Nicula o sa vedeti lacul Sacalaia pe partea drepta.

Lacul Sacalaia este supranumit si “Lacul Stiucilor” datorita numeroaselor exemplare de stiuci mari. Lacul Sacalaia este rezervatie naturala. Datorita vegetatiei dese nu se poate pescui de pe mal ci doar din barca. Toamna cand se degaja sulful de pe fundul baltii, fenomen care tine cateva zile, pescuitul este interzis. Apa este destul de adanca, chiar si la mal iar adancimea maxima este de 18m.

Facilitati: Pescuit din barca

Regulament Lacul Sacalaia:

– pescuitul este gratuit pentru toti cei care au permis de pescuit vizat pe anul in curs
– pentru cei care nu au permis de pescuit se va achita o taxa / zi.
– nu se pot retine exemplarele de stiuca prinse.

Specii de pesti Lacul Sacalaia:

Stiuca, Biban.

Momeala Lacul Sacalaia:

  • Rame
  • Viermusi

Taxa Lacul Sacalaia:

Pescuitul este gratuit pentru toti cei care au permis de pescuit vizat pe anul in curs, pentru cei care nu au permis de pescuit se va achita o taxa / zi.

Contact Lacul Sacalaia:

Fara date de contact

 

Date GPS: Latitudine: 46.966766, Longitudine: 23.900200

Lacul Sacalaia se afla in Judetul Cluj. Din Cluj mergi pe drumul spre Dej pana in Gherla (E576), dupa centru mergeti la drepta catre localitatea Nicula cca. 2km (109D). Dupa ce treceti de Nicula o sa vedeti lacul Sacalaia pe partea drepta. Lacul Sacalaia este supranumit si “Lacul Stiucilor” datorita numeroaselor exemplare de stiuci mari. Lacul Sacalaia este rezervatie naturala. Datorita vegetatiei dese nu se poate pescui de pe mal ci doar din barca. Toamna cand se degaja sulful de pe fundul baltii, fenomen care tine cateva zile, pescuitul este interzis. Apa este destul de adanca, chiar si la mal…

Evaluare

0%

User Rating: 5 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!