Macrou in sos de rosii cu usturoi

INGREDIENTE

  • 4 pesti macrou
  • 3 catei usturoi
  • 300 ml pasta de rosii facuta in casa
  • 100 ml vin
  • 50 ml ulei de masline
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • cimbrisor
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 1 lingurita miere de albine
  • Optional
  • 1/2 ceapa
  • 1/2 ardei
  • 1 bucata slanina

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou in sos de rosii cu usturoi:

Pestele curatat de intestine si cap il spalam, il stergem si condimentam cu sare si piper, il acoperim cu o folie si dam la rece 2 ore.

Intr-o tigaie calim usturoiul putin, il stingem cu vinul,adaugam pasta de rosii,1 cana de apa si lasam sa fiarba 5 min.

Condimentam sosul cu condimente dupa gust, adaugam 1 lingurita de miere si zeama de la lamaie.

Turnam sosul in tava unsa cu ulei, adaugam pestele si dam la cuptorul incalzit cca 50 min.

Cand si cand punem cu lingura sos peste peste, nu-l intoarcem pentru ca se poate rupe.

Optional putem adauga legume taiate julie si bucati de slanina sau orce afumatura.

 

Timp de preparare: sub 60 minute

Pofta Buna!!!

 

INGREDIENTE 4 pesti macrou 3 catei usturoi 300 ml pasta de rosii facuta in casa 100 ml vin 50 ml ulei de masline sare piper busuioc cimbrisor zeama de la 1/2 lamaie 1 lingurita miere de albine Optional 1/2 ceapa 1/2 ardei 1 bucata slanina MOD DE PREPARARE RETETA Macrou in sos de rosii cu usturoi: Pestele curatat de intestine si cap il spalam, il stergem si condimentam cu sare si piper, il acoperim cu o folie si dam la rece 2 ore. Intr-o tigaie calim usturoiul putin, il stingem cu vinul,adaugam pasta de rosii,1 cana de apa si lasam…

Evaluare

0%

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!