Balta Maioru Belciugatele

Bazinul Maioru face parte din salba de lacuri formate pe cursul raului Mostistea si are o suprafata de 20 ha si este situat in comuna Belciugatele, jud. Calarasi, la o distanta de 23 km. de Bucuresti (in directia Lehliu),

Suprafata: 20 ha, cu adancimi cuprinse intre 1,8 – 2,2 m.

Specii de pesti: crap romanesc, salonta, caras, chinezesc, somn, cTeno.

Regulament si Taxe:

 

Pescuit 12/h:
• Durata unei partide de pescuit este de 12 ore, intervalele orare fiind 06:00- 18.00 si 18:00- 06:00.
• Se pot retine 5 Kg de CRAP (crapii Romanesti /Salonta/Ten, mai mari de 5 kg se elibereaza pe loc la fel si ciortanii care nu au peste 1 kg) plus 5 kg caras.
• Se va reține în juvelnic doar cantitatea maxim admisă pentru care s-a plătit Taxa. Cantitatea de crap reținută care depășește pe cea maxim admisă se va plăti cu 30,00 lei/kg (TVA inclus).
• TAXA: 100 ron
Pescuit 24/h:
• Durata unei partide de pescuit este de 24 ore, intervalele orare fiind 06.00 – 06:00 sau 18:00 -18:00
• Se pot retine 10 Kg de CRAP (Crapii Romanesti /Salonta/Ten, mai mari de 5 kg se elibereaza pe loc la fel si Ciortanii care nu au peste 1 kg) plus 10 kg caras.
• Se va reține în juvelnic doar cantitatea maxim admisă pentru care s-a plătit Taxa. Cantitatea de crap reținută care depășește pe cea maxim admisă se va plăti cu 30,00 lei/kg (TVA inclus).
• TAXA: 180 ron
Pentru PLANTAT se achita suplimentar 20 ron/ 12h sau 30 ron/24h.
 
1.Taxarea se efectueaza pe lac iar bonul primit se pastreaza pana la finalizarea partidei de pescuit.
2. Pescarii vor semna pentru luarea la cunostinta a regulamentului si a penalitatilor in cazul nerespectarii acestuia.
3. Este obligatoriu ca pescarul sa foloseasca saltea de primire.
4. Pescuitul se va practica numai de pe locurile amenajate si numerotate,este interzisa intrarea in apa sub orice motiv.
5 Un pescar sportiv va putea pescui cu cel mult 4 undite + 1 varga /loc pescuit. ( Sotia sau copilul au dreptul sa pescuiasca cu o Varga ).
6. Nadirea se face de pe mal sau plantatul cu Barcuta (Navomodel).
7. Pescarul si insotitorii sunt obligati sa se comporte civilizat, fara urlete, scandal, muzica sau alte manifestari huliganice.
8. Pescarii sunt obligati sa intretina curatenia generala a locului de pescuit si a grupurilor sanitare. Este strict interzisa aruncarea resturilor menajere pe mal sau in apa.
9. Este interzis sa se facă gratarul direct pe iarbă.
10. Pescarii au obligatia sa prezinte spre control, la cererea personalului autorizat (Paza, Administrator), juvelnic, bagaje si autovehicul. Mentionam ca la terminarea partidei de pescuit (parasirea incintei lacului) se vor controla autovehiculele prin sondaj!
11. Pescarul care este prins cu peste in afara celui care este prevazut in regulament, va plati suma de 100 Ron/kg sau va fi reclamat organelor de Politie pentru fapta de furt calificat, fapta penala pedepsita de art. 208 Codul Penal.
12. Administratia Lacului Maioru nu raspunde administrativ sau material la nici o forma de accident si urmari generate de consumul de alcool.
 
 
Telefon: 0759152432
 
 
 

Related Images:

Back to top button
error: Content is protected !!