Acumularea Cătămărăști (Baraj Sitna)

Lacul este situat in județul Botosani, respectiv 7 km distanță din oraș, drumul este accesibil oricând, este pietruit, pe mal se găsesc grătare, wc-uri. Lacul se întinde pe o suprafața de 1.681.100 mp.

 

Regulament si Taxe

1. Tariful de pescuit pentru zi este de 50 Ron. Pentru această taxă se pot reține maxim 4 Kg de pește (Crap, Cteno, Caras sau Șalău) sau 6 kg(Novac si Sanger). Pescuitul de zi se va desfășura între răsăritul și apusul soarelui!
2. Pentru timp de noapte taxa este 100 Ron de seara la ora 18 până a doua zi cand se întunecă și se pot retine maxim 8 Kg de pește (Crap, Cteno, Caras sau Șalău) sau 12 kg(Novac si Sanger).
2. Crapul, Tenul sub 1 Kg se eliberează imediat în apă. Șalăul sub 600g se eliberează. Crapul peste 5 Kg se eliberează în prezența noastră și primiți o zi gratuită de pescuit!
3. Se pescuiește cu maxim 4 undițe sau lansete cu câte maxim 2 cârlige pe undiță/lansetă!
4. Nu sunt acceptați însoțitorii pe baltă! Doar partea feminină și copii sub 14 ani nu plătesc! Ei pot pescui cu o undita!
5. Fiecare pescar trebuie sa dețină un juvelnic sau un sac din material textil, expus la vedere și să îl prezinte personalului angajat ori de câte ori i se solicită. Nu este acceptat juvelnicul de sârmă!
6. Avem dreptul de a vă controla oricând în juvelnic și în vehicul (dacă este cazul) privind cantitatea de pește prins și mărimea acestuia!
7. Este interzis plantatul cu navomodel!
8. Nu se acceptă muzică! Pescuitul se va face în liniște fără a deranja ceilalți pescari!
9. Nu se accepta grătarul la sol!
10. După ce se prinde cantitatea de 4 kg de pește, restul se eliberează în apă. Nu se poate cumpăra pește nici să se mai achiziționeze un bilet!
11. Dacă vine cineva la dumneavoastră, aveți obligația de a-l/ai informa să oprească la intrare și să parcheze mașina! Vizitatorii nu au acces pe baltă cu mașina și nu au dreptul să stea mai mult de 30 de minute pe baltă!
12. În intervalul orar 03:00-07:00 mergeți și vă ocupați loc și vă vom taxa noi, în afara acestui interval taxarea va avea loc la intrare si aveți obligația de a opri!
13. Dacă plecați de pe baltă și reveniți aveți obligația de a opri de fiecare data atat la plecare cat si la intoarcere.
14. Scăldatul este STRICT INTERZIS!
15. Zona este supravegheata video!
16. Avem dreptul de a ne selecta clienții!

Telefon: 0750405012 / 0787512134

Facebook: https://www.facebook.com/lacpescuitsportiv

Localizare: https://goo.gl/maps/jVP3qnziszCgFmY57

Related Images:

Back to top button
error: Content is protected !!