Balta Chiroiu 3

Balta Chiroiu 3 (40 km de Bucuresti) este locul unde relaxarea, linistea si natura se contopesc intr-un mic pradis intins pe 2 Km. Adancimea habitatului piscicol varianza de la un dig la celalalt – 1,5/2,5 m si 2.5/4,5 m. Drumul de acces se poate face pe toata perioada anului, acesta fiind pietruit.

Regulament
1.Personalul administrativ al baltii Chiroiu 3 isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii, de a stabili si a impune reguli de desfasurare a activitatilor in cadrul baltii Chiroiu 3 cat si dreptul de a modifica acest regulament fara a anunta in prealabil clientii.
2.Se interzice tulburarea linistii ( muzica, injurii sau orice alta activitate prin care se deranjeaza ceilalti pescari), administratia baltii avand dreptul de a impune parasirea locatiei ! * [pescarul poate sa faca un gratar, sa bea o bere, dar sa nu-i deranjeze pe ceilalti pescari]
3.Clientul trebuie sa pastreze dovada achitarii serviciilor pe toata durata desfasurarii acestora.
4.In cazul distrugerii bunurilor balti, clientul va achita contravaloarea acestora, contravaloare stabilita de personalul balti.
5.Pentru orice nelamurire, sesizare sau constatare de neconcordanta a facilitatilor oferite, clientul sa va adresa carte personalul balti.
6.Pescari au obligatia ca dupa incheierea partidei de pescuit sa lase locul curat si gunoiul sa-l predea la cabana.
7.Scaldatul in balta este interzis.
 
 
Taxe și Tarife

TAXA DE NOAPTE ESTE 150 LEI A DOUA ZII SE PARASESTE LOCATIA CAND DORESTE CLIENTUL PANA IN ORA 18:00

1. Pentru fiecare taxa de 100 Ron ( 12 h ), pescarul poate pleca ascasa cu maximum 5 kg crap/teno. ( caras – în limita bunului simt)
2. Pentru fiecare taxa de 150 Ron ( 24 h ), pescarul poate pleca acasa cu maximum 8 kg crap / teno. ( caras – în limita bunului simt) )
Taxa pentru 1/3 fider se percepe la fel ca oricare taxa
Taxa C&R =50 LEI
Taxa spining =50 lei/3 kg șalău/stiuca
3. Se admite persoanelor insotitore ( femei, copii ) pescuirea la o singura undita fara a percepe taxa.
4. Fiecare pescar are dreptul la maximum 5 lansete.
Pe perioada de noapte accesul vizitatorilor este STRICT INTERZIS!Pe perioada de zi VIZITATORII au obligatia de a lasa masina in incinta curtii locatiei in caz contrar se va percepe taxa de agrement cu obligatia inaintea iesirii sa se oblige la control ptr a exclude orice fel de suspiciune
5. Persoanelor care vin doar sa faca gratar si sa se relaxeze pe balta se percepe taxa de agrement ( 30 Ron ).
6. Fiecare pescar trebuie sa accepte controlul la juvelnic, chiar si la masina de către personalul baltii, in cazul in care avem informatii.
7. Ciortanul sub 1,5 kg se elibereaza obligatoriu.

.ADMINISTRATIA BALTII oferă fiecărui client sac de gunoi, OBLIGATIA DVS este de a folosi acest sac în scopul depozitarii gunoiului ce îl faceți în stand/în caz contrar suma RETURNABILA DE 20 LEI(taxa sigura de aducere a gunoiului în ferma) PERCEPUTA LA ocuparea standului nu se va mai returna și nu ve.ti mai avea acces în locație

Specii de pesti: Caras, Crap (romanesc si oglinda), cTen, Fitofag, Salau, Stiuca, Somn, Biban, Rosioara.

Tel: 0723053687 / 0763769729

Facebook: https://www.facebook.com/chiroiu3

 

Localizare: https://goo.gl/maps/5SVkpThzPeHdf6Ev8

Related Images:

Back to top button
error: Content is protected !!