King Lake

King Lake a aparut in anul 2023 pe harta amenajarilor piscicole din Romania pentru pasionatii de C&R.
Dupa 2 ani de liniste (timp in care pescuitul a fost sistat) populatia piscicola sau mai bine zis “locatarii” din King Lake sunt pregatiti sa va ofere drill-uri cum doar pe o apa salbatica mai regasiti.

Pestii existenti in balta au primit in vizita pe o perioada nedeterminata crapi peste 10 kg – 300 bucati , crapi peste 5 kg – 400 bucati ajungand acum la o populatie piscicola de 10 tone. O sa aveti posibilitatea pe viitor cand ne vizitati sa va bucurati de partidele de pescuit sub un foisor daca soarele este prea puternic sau in confortul unei casute mobilata si cu baie propie. Ambele variante atat foisorul cat si casuta sunt alimentate la reteaua electrica.

King Lake este supravegheat Video 24h/24h, prin semnarea regulamentului pescarii isi dau acordul privind folosirea materialelor video si a fotografiilor in spatiul public sau in vederea solutionarii eventualelor litigii.

Taxa pentru pescuit se va achita la intrarea pe lac, bonul valoric eliberat insotit de regulament se va pastra pe toata durata partidei de pescuit. Odata eliberat bonul valoric, suma nu se pote returna in nici o circumstanta.

Pescarul este obligat sa anunte la receptie intentia de a pleca inainte de strangerea echipamentului ulterior fiind insotit de un reprezentant al lacului pentru incarcarcarea echipamentului.

King Lake pune la dispozitia pescarilor: 22 pontoane. Cele 22 de pontoane sunt deservite de 13 foisoare si 9 casute cu terasa, casutele se pot inchiria incepand cu data de 1 Iunie (pana la aceasta data se pot folosi terasele casutelor si pontoanele aferente lor)

Taxe de pescuit:

Partida de 12 ore regim (C&R) prinde si elibereaza – 100 lei

Partida de 24 ore regim (C&R) prinde si elibereaza – 170 lei

Partida de 24 ore regim (C&R) prinde si elibereaza Casuta + pescuit – 300 lei

Partida de 48 ore regim (C&R) prinde si elibereaza – 300 lei

Partida de 48 ore regim (C&R) prinde si elibereaza Casuta + pescuit – 500 lei

Partida de 72 ore regim (C&R) prinde si elibereaza – 450 lei

Partida de 72 ore regim (C&R) prinde si elibereaza Casuta + pescuit –700 lei

Inchiriere pachet C&R – saltea tip cadita, minciog, sling, spray – 30 lei/partida

ABONAMENT regim (C&R) – 5 partide de 48 ore – 1500 lei (pachet C&R – gratuit )

ABONAMENT regim (C&R) – 5 partide de 48 ore Casuta+pescuit – 2500 lei (pachet C&R – gratuit )

 

Regulament

 1. Partida de zi (12 ore) este cuprinsa intre intervalele orare 06:00 – 18:00. In limita locurilor disponibile, nu se fac rezervari pe 12h.
 2. Partida zi/noapte (24 ore) este cuprinsa intre intervalele 18:00 – 18:00.
 3. Pescarul trebuie sa isi faca rezervare cu minim 48 de ore inaintea partidei (pentru alegerea locului de pescuit, pentru a evita aglomeratia si pentru a se asigura ca nu este vreun concurs in desfasurare).
 4. Intrarea pe standul de pescuit se face numai dupa ce pescarul a oprit la receptia King Lake si a luat la cunostinta regulamentul.
 5. Accesul pe balta cu autoturismul este strict interzis, cu exceptia momentelor sosirii pe balta, pentru a descarca bagajele si a plecarii de pe balta, pentru a incarca bagajele. Dupa descarcarea bagajelor, autoturismele vor fi lasate in parcarea special amenajata.
 6. Pescarul are dreptul sa fie insotit de un coechipier cu drepturi depline sau familie. Incepand cu a treia persoana in plus se achita o taxa de agrement in valoare de 30 lei/persoana
 7. Se pescuieste cu maxim 3( trei ) lansete pe un stand echipate obligatoriu cu  1 ( un ) singur carlig si plumb sau naditor pierdut ( fara opritoare pe fir sau agrafe care nu permit eliberarea plumbului sau naditorului in caz de rupere ).
 8. Firul minim pe mulineta acceptat este de 0.25 mm, avand in vedere distantele medii dintre maluri, la care se pot adauga inaintas textil de maxim 8 m.
 9. Fiecare pescar se va aseza numai in dreptul locului marcat pentru pescuit, fara a depasii in lansare limitele standului ( stanga-dreapta)marcate de panourile numerotate langa malul de vis-a-vis. Exemplu : daca ocupati standul 1 – lansarile se vor face de la cifra 1 pana la cifra 2.
 10. Este strict interzisa nadirea cu porumb sau alte tipuri de seminte nefierte!!!
 11. Nadirea cu spomb-ul sau racheta de nadire se poate face in intervalul 09:00-20:00 .Este interzisa nadirea si plantarea cu navomodelul.
 12. Fiecare pescar va avea obligatoriu pentru eliberarea pestelui : spray antiseptic, saltea de receptie tip cadita, sling si minciog cu deschidere mare si ochiuri mici.Daca doriti sa le inchiriati de la balta va rugam sa anuntati personalul inainte de inceperea partidei de pescuit, costul este de 30 ron / partida de pescuit..
 13. Pescarul are obligatia sa manuiasca cu grija pesti prinsi indiferent de greutatea pestelui: prins, cantarit, fotografiat si eliberat cu grija.
 14. Preturile pestilor in caz de vatamare grava intentionata/neglijenta cu consecinte de deces au urmatoarele preturi: Crap/Ten 1-5 kg = 50 lei/kg ; Crap/Ten 5-15 kg = 100 lei/ kg
 15. Pescarul trebuie sa pastreze linistea pe balta (sa nu deranjeze vecinii).
 16. Pescarii vor folosii numai locurile special destinate pentru gratar, sau pot face gratar la standul de pescuit intr-un gratar prevazut cu picioare.
 17. Pescarul este obligat sa lase curat locul unde a pescuit. In căsuțe fumatul este interzis!
 18. Pescarul este obligat sa anunte daca doreste sa paraseasca bazinul piscicol (indiferent de ora si de problema aparuta).Intentia de plecare se anunta inainte de strangerea echipamentului, un reprezentant al King Lake o sa va insoteasca la stand pentru incarcarea echipamentului.
 19. Intrucat, pescarul se afla in incinta unei proprietati private, acesta trebuie sa respecte regulament intern. In cazul in care acesta va fi surprins ca sustrage/ascunde peste, se face vinovat de furt, fiind retinut pana la sosirea organelor de politie, urmand a fi luate masurile legale.
 20. Orice abatere de la prezentul regulament atrage dupa sine parasirea imediata a incintei.
 21. King Lake este supravegheat video 24h/24h. Prin semnarea regulamentului, pescarii isi dau acordul privind folosirea materialelor foto/video in spatiul public sau in vederea solutionarii eventualelor litigii.
 22. Prin plata taxei de pescuit clientul accepta integral si neconditionat prevederile acestui regulament.

Administratia este exonerata de orice raspundere civila, administrativa si materiala pentru orice forma de accidente, incidente si urmari generate de consumul de alcool sau neatentie a pescarului sau a insotitorilor acestuia.

Telefon: 0757.025.003

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100090118181853

 

Localizare: https://goo.gl/maps/nfrf5SswGAGJYRPj8

 

Related Images:

Back to top button
error: Content is protected !!