Maramures

Balta Majestic Satulung

Balta dispune de 23 de standuri. In incinta complexului se afla si 9 casute pentru doua persoane cu baie proprie, 6 casute pentru doua persoane cu grup sanitar comun, 3 casute pentru 3 persoane cu baie si minibucatarie si 1 casuta pentru 4 persoane cu baie si minibucatarie. Pe timp de vara in incinta complexului functioneaza si o piscina pentru adulti si una pentru copii. Pretul casutelor variaza in functie de perioada anului, daca este sau nu deschisa piscina.

Lacul de pescuit Majestic s-a format acum mai bine 10 de ani prin bararea paraului Rachitisa, Satulung. Începând cu anul 2016, lacul de pescuit Majestic este o afacere pe care am dezvoltat-o cu pasiune și devotament pentru pescuitul sportiv cu sistem de reținere și catch and realese, pentru toți iubitorii sportului.

*Populările se fac regulat în sezon și extrasezon cu pește apt pentru undiță și exemplare record în cantități variabile în funcție de cantitățile reținute de pescari.

 

Facilitati
Bănci, mese, posibilitate grill, apă curenta, grupuri sanitare femei/bărbați, duș cu apă caldă, Terasa de unde se pot servii bauturi alcolice si nonalcolice, căsuțe dotate cu baie proprie, televizor, frigider, Wi-Fi, Piscine
Tehnic
1.5 Ha luciu de apa cu adancimi care variaza intre 1 si 4 m
Specii de pesti
Crap, Amur, Caras, Stiuca, Somn
Web Site https://www.majesticcomplex.ro
Telefon 0748 834 430
Facebook https://www.facebook.com/profile.php?id=100063812432359
Localizare GPS
https://goo.gl/maps/bbEPokwCPafmAEf69

 

Related Images:

Back to top button
error: Content is protected !!
Open chat