Iazul din Vama

Situat in statiunea turistica Vama Buzăului din judetul Brasov, la o distanta de 50 km de orasul de sub poalele Tâmpei, Iazul din Vamă vă oferă posibilitatea de a pescui păstrăv, locuri de picnic si campare cu rulota sau cort.

Iazul din Vama detine doua lacuri de pescuit la pastrav. De la noi se pot inchiria: Undita, loc de picnic cu masa , gratar si umbrela. Deasemenea puteti cumpara ladita cu lemne de foc sau puteti sa ne solicitati pentru evisceratul pastravului prins (contra cost).

ELIBERAREA CAPTURII IN IAZ ESTE STRICT INTERZISA. PASTRAVUL PRINS TREBUIE CUMPARAT.

Suntem deschisi pt pescuit de la sfarsitul lunii Aprilie pana la sfarsitul lunii Septembrie. Dispunem de doua iazuri, unul de 900m patrati, populat cu un amestec de pastravi curcubeu, fantanel si auriu pana in 500g. Cel de-al doilea are o suprafata de 700m patrati, populat cu pastrav curcubeu somonat cu greutatea intre 1,5kg si 2,5kg.
 
Ambele iazuri au 1,5m adancime.
   
In materie de regulament este foarte simplu: nu este nici o taxa de acces, pescarul trebuie sa achizitioneze ceea ce prinde, pretul actual 40 ron/ kg. Se poate pescui cu undita proprie dupa o dezinfectare in baia de dezinfectare existenta, sau cu o undita simpla inchiriata de la noi (10 ron). Pastravul prins nu se elibereaza in iaz.
 
Interzis cu ace nebarbotate.
 
Facilitati: toalete, dusuri, zona acoperita cu mese de inox pentru eviscerare, chiuvete inox, congelator pentru pastrarea capturii pana la plecarea din zona, gheata, 9 locuri de campare cu rulota sau autorulota, foisoare cu gratar pt inchiriat, terasa cu pastrav prajit cu mamaliga si usturoi (1 Iunie -15 Septembrie), plata cu cardul disponibila.
 
Pe langa locatia noastra, in localitate se poate vizita Cascada Urlatoarea (7min pe jos de la noi), cat si Rezervatia de Zimbri ‘Valea Zimbrilor’ Vama Buzaului.
 
Telefon: 0742802107
 
 
 

 

Related Images:

Back to top button
error: Content is protected !!