Carpodrom Transilvania

Lacul Paingeni va ofera atat un peisaj uimitor, cat si partide de pescuit de neuitat, cu capturi impresionante! Drum de acces pietruit, si 10 cabanute. Locatia are 450m lungime/200m latime avand o adancime medie de 1,5m.

Specii: crap, amur, salau, stiuca.

Regulament si Taxe:

1. Pe aceasta balta se pescuiește exclusiv catch&release (prinde și eliberează)!!!
2. Reținerea oricărui peste este strict interzisa sub orice forma!!!
3. Ocuparea standurilor se face doar pe baza de rezervare.

  • standurile cu căsuțe în weekend se pot închiria doar pentru 48 ore ,iar în cursul săptămânii doar pe minim24 ore.
  • standurile fără căsuțe se pot închiria pe minim 24 ore.
  • pentru partidele de zi nu este necesara rezervare, iar aceste partide se vor desfășura între orele 7 și 19 pe oricare stand este liber, după ce ați primit acceptul de la paznic.

4. pe un stand poate pescui un singur Pescar, cu maxim 3 bețe. Dacă sunt doi pescari care de comun acord se hotărăsc sa pescuiască pe un singur stand, ambii vor plăti taxa de pescuit și vor pescui cu maxim 4 bețe ambii.
5. in momentul sosirii pe baltă, înaintea începerii partidei de pescuit, pescarul trebuie sa achite întreaga suma de bani pentru care a făcut rezervarea, sa semneze pentru luarea la cunoștință a regulamentului și de a se legitima. (în cazul în care din motive personale pescarul încheie partida mai devreme decât trebuie, nu i se vor înapoia banii)
6. la plecarea de pe baltă, înainte de a băga bagajele în mașină, pescarul va anunța paznicul, care va efectua un control la bagaje și mașina. Fără excepție!!!utilizarea bălții și a serviciilor de către pescari și persoanele însoțitoare având valoare de acceptare tacită a acestei condiționări.
7. Pescarul și însoțitorii au obligația de a lăsa standul de pescuit în perfecta stare de curățenie (fără chiștoace, dopuri, etc)
8. pe timpul partidei de pescuit, mașina poate sa rămână în stand, dar nu mai mult de o mașină la fiecare stand.
9. vizitatorii vor lăsa mașinile la șosea. accesul acestora este permis numai pe timp de zi, pe jos, fără mașina.
10.a. Folosirea saltelei de recepție de tip „cadle” “vana” și a sprayului dezinfectant pentru crap sunt obligatorii!
10.b. grosimea firului principal trebuie să fie de minim 0,30 mm (pe fundul lacului sunt unele rămășițe de trestie”cocioace”) pentru evitarea pierderii monturilor.
* PESCARII CARE PESCUIESC LA FEEDER, POT PESCUI CU FIR DE MINIM 0,25,CU CONDIȚIA CA FORFACUL SA AIBĂ O REZISTENTA MAI MICA DECÂT LINIA PRINCIPALA. astfel încât în caz de ruptura sa rămână doar cârligul, nu întreg ansamblul.
10.c. obligatoriu se va folosi montura cu posibilitate de eliberare a plumbului în caz de ruptura.
10.d. folosirea firului textil ca și înaintaș este permisa!
10.e. la montura se va folosi un singur cârlig.
10.f. pescarul trebuie sa aibă în dotare mincioc, de preferat cât mai mare. Obligatoriu cu ochiuri mici.
10.g. pescarii trebuie să aibă un echipament de pescuit potrivit pentru o balta catch&release. Nu cu bambine, bețe telescopice, clopoței, zurgălăi, etc…
11. Este interzisă cu desăvârșire păstrarea peștilor în saci de păstrare pentru a fi fotografiați mai târziu.
12. nadirea se face doar de pe mal. Este interzisa folosirea NAVOMODELELOR. Pe timp de noapte nadirea se face doar cu bastonul de nadire (cobra)
13. se interzice muzica, țipetele, petrecerile și orice ar putea deranja alți pescari.
14. orice Pescar care tratează personalul bălții fără respect, va fi scos de pe baltă imediat fără a i se înapoia banii.
15. Sunt interzise scăldatul, ruperea arborilor de pe mal, intrarea în culturile agricole din apropiere, aprinderea focului pe iarbă. Accesul pe teritoriul bălții cu animale de companie este interzis
16. Pe acest bazin, cel care va fi prins că sustrage (ASCUNDE) pește, se face vinovat de FURT, faptă penală pedepsită de art. 228 Cod Penal. Vinovații vor fi reclamați organelor de poliție!
17. Administrația S.C. Aquafarm terana S.R.L. este exonerată de orice răspundere civilă, administrativă și materială pentru orice formă de accidente, incidente și urmări generate ale activităţilor personale ale vizitatorilor pescari și însoțitorilor acestora, cauzate voit, din neatenție sau de persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice.
18. ne rezervam dreptul de a selecta clienții!!
19. taxa de pescuit pentru standurile fără căsuțe
19.a. taxa de zi, între orele 7-19 este 50 de lei
19.b. taxa de noapte, între orele 19-7 este 50 de lei
20. taxa de pescuit pentru standurile cu căsuțe, este de 150 de lei pentru 24 de ore, casuta inclusa în preț
21. in căsuțe se va păstra curățenia iar fumatul în interiorul lor este interzis!
22. pescuitul la spining se desfășoară doar pe timp de zi, in sistem catch&release/prinde si elibereaza cu o singura lanseta dedicata stilului de pescuit la spining ,doar cu momeli artificiale.recomandam folosirea nalucilor de tip offset, taxa pentru spining este de 50 de lei

 

Telefon: 0743.918.046

Site: https://carpodromtransilvania.com

Facebook: https://facebook.com/groups/135285658776266/?ref=share

 

Localizare: https://goo.gl/maps/N6ZUe6DJ4LwaEA2z5

Related Images:

Back to top button
error: Content is protected !!