Primavara la pescuit

Chiar dacă începutul de primăvară nu este cel mai prietenos anotimp, din cauza temperaturilor încă scăzute, a vântului aspru și a apei reci, pescuitul este practicat cu aceeași plăcere.

Cel mai important aspect de care trebuie să țineți cont, constă în alegerea lacului potrivit. Peștii vin după o perioadă grea, în care au încercat să găsească un loc cât mai călduros. Astfel în această perioadă sunt recomandate lacurile ce au pâlcuri de stuf sau papură prin care aceștia se pot adăposti, fiind în același timp și o sursă de hrană.

De asemenea mai sunt de preferat lacurile ce au praguri cu diferențe de adâncime a apei, deoarece peștii aleg apa mai caldă și astfel vă puteți axa pe o arie mai restrânsă a lacului pentru a pescui.

Pescuitul rămâne o pasiune indiferent de cantitatea de pește prins. Fie că a fost o zi norocoasă, fie că nu, dorința pescarului de a prinde prada cea mare va exista întotdeauna. Iar pentru a obține acest lucru, majoritatea investesc enorm în articole de pescuit.

Indiferent că sunteți abia la început de drum, sau sunteți deja pescari profesioniști, pescuitul vă poate surprinde mereu, așa că nu mai așteptați, luați-vă echipamentul si plecați la drum.

Acorda o nota

Scoring General

User Rating: 4.62 ( 6 votes)

Related Images:

Back to top button
error: Content is protected !!