Balta Mare Cojesti

Accesul la baltă se face prin DN3 către satul Belciugatele, unde la intersecția din zona Primăriei se virează stânga spre satul Cojești. La întrarea în satul Cojești se virează dreapta urmând indicatorul nostru către baltă și continuând pe un drum de câmp aproximativ 400m până pe malul bălții.

Distanța de la Cora Pantelimon până la baltă este de aproximativ 25 km. Bazinul piscicol are o suprafata de aproximativ 2ha luciu de apa, cu dimensiuni maxime de 200/70 m, avand o adancime maxima de 2,5 m, fiind amenajate un numar de 30 standuri de pescuit. Va recomandam pescuitul folosind undite si lansete in zona standurilor 1-10 si pescuitul folosind doar undita in zona standurilor 11-30, in caz contrar nu ne asumam responsabilitatea pentru ruperea sau agatarea liniilor de pescuit.

Regulament

1. Achitarea taxei de pescuit înseamnă și acordul dvs. pentru respectarea regulamentului intern al bălții, nefiind posibilă returnarea sumei de bani după emiterea bonului fiscal;
2. Se poate pescui folosind maxim 5 lansete + 1 undita;
3. Taxa de pescuit pentru 12 ore este de 80 lei/pescar (20 lei taxa plantat) cu reținere 5 kg peste.
4. Taxa de pescuit pentru 24 ore este de 150 lei/pescar (30 lei taxa plantat) cu reținere 10 kg peste.
*pestele mai mare de 5kg se elibereaza iar pentru acesta se ofera o partida gratuita de 12 h
5. Doamnele și copiii pescuiesc gratuit;
6. Plantatul este gratuit;
8. Pentru cei care prind exemplare din specia crap KOI sunt rugați sa-i elibereze și pe baza filmulețului primesc o partida 12h gratuit;
9. Partidele de pescuit se desfășoară în intervalele orare 06-18 – pescuit de zi și 18-18 – pescuit de noapte cu exceptia perioadei duminica – joi cand se poate opta pentru pescuitul de noapte pe parcursul a 12h.
Fir întins tuturor pescarilor !
 
Specii de pesti: Crap, caras, novac, cTen, biban, salau.
 
 
 
 
 
 

Related Images:

Back to top button
error: Content is protected !!