Balta Playground Club

In inima Transilvaniei, la doar o aruncatura de bat de Alba Iulia, de-a lungul Ampoiului cu ape cristaline, se arata o oaza de relaxare, un colt parca rupt din Rai: PlayGround Club. Situat in satul Sard, pe drumul DN75 Alba Iulia – Zlatna – Campeni. “O oaza de liniste” asa cum o descriu multi dintre clientii săi, inconjurată de padure de pini si salcâmi, PlayGround Club este un complex de pescuit sportiv si o baza de agrement destinată celor care iubesc natura, sportul si activitățile in aer liber. Pentru unii din noi, pescuitul este mai mult decat un sport sau un simplu hobby.

Este o modalitate de a ne conecta cu natura si de a uita, pentru o clipă, rutina noastră de zi cu zi. Și ce modalitate mai bună de conectare cu natura decât pescuitul intr-un loc cu un peisaj uimitor? PlayGround Club are combinația de pești, priveliști frumoase si activități secundare distractive, ceea ce il face o destinație ideală de vacanță pentru pescari singulari si familii deopotrivă.

Adâncimi: 2,9 – 3,1 metri

Facilități: Nocturna, saltea de primire si cantarire pe fiecare stand de pescuit, internet Wireless (gratuit) prize de alimentare cu curent, barbeque mobil, locuri amenajate pentru servirea mesei, grupuri sanitare , cabine de dus, bar, terasa, loc amenajat pentru copii, tennis de masa, badminton.

Lac cu capturi impresionante, 16 pontoane amenajate la standarde competitionale si un ponton VIP. Exista 12 casute  pentru cei care raman peste noapte, si o pensiune cu 4 camere Premium Junior Suite. Lacul cu o adancime medie de 3m , este populat intensiv, cu importante specii de pesti cum ar fi: crap, crap koi, amur si sturion, predominanta fiind specia crap.

Regulament

-Atenție!! Această unitate este supravegheată video.
-Respectarea regulamentului este conditia de baza pentru sederea pe teritoriu de pescuit PlayGround Club, iar inainte de a face o rezervare pescarul este obligat sa stie regulamentul!!
-Ne straduim sa va punem la dispozitie un loc de pescuit asa cum sperati. Ne-am adaptat conform sugestiilor celor mai exigenti pescari.
-Nu ne vom opri aici si vom face tot posibilul sa imbunatatim continuu conditiile de pescuit.
-Sistemul de pescuit este strict Catch&Release (prinde și eliberează). Reținerea oricarei specii de pește in saci este strict interzisă (cu excepția
concursurilor).
 
1. Valoarea taxei de pescuit este de 150lei/stand/24 de ore
-Cazare căsuța 175ron/24ore
-Camerele Premium Junior Suite 400ron.
-Ponton VIP + cazare in Premium Junior Suite 600ron
-Partidele de 12h/100ron— luni—marti—-miercuri iar in celelalte zile, in limita disponibilităților.
-Pe weekend se poate rezerva doar minim 48h cu plata a 50% din suma totala in contul :
SC Play Ground Club Srl
RO13BTRLRONCRT0460116401
-Pescuitul(la pluta este strict interzis)se va desfasura cu maxim 2 lansete pe fiecare stand.Accesul pe stand va fi permis doar cu echipament complet:
* Saltea de primire vanita/cradle (oferita de administaratie,gratuit pe fiecare stand)
* Spray antiseptic
* Minciog ecologic cu deschidere mare
2. Pescarul este nevoit sa detina, obligatoriu Spray antiseptic si minciog cu deschidere mare.
3. Se va pescuii doar cu monturi care sa permită eliberarea plumbului în caz de ruptură, cu un singur cârlig .
* Strict interzisă folosirea monturilor tip “bombă” sau a oricărei monturi cu mai mult de 1 cârlig.
* Este obligatoriu ca semintele sa fie fierte.
* Folosirea înaintașului textil este interzisă.
4. Carligele trebuie sa fie:micro barb sau barbless(micro spin sau fara spin) nu mai mici de marimea 10.
5. Firul principal trebuie sa aibă o grosime de minim 0,25.
6. Sedințele de fotografiere a peștelui prins trebuie să fie cât mai SCURTE,cine il prinde are dreptul la o sedinta foto,nu si colegul.Fotografierea peștelui se va face doar deasupra saltelei de primire fără a ridica peștele mai sus de nivelul genunchilor.Salteaua de primire si cantarire trebuie sa fie udata la fiecare peste pus in aceasta.Cantarirea pestelui se face doar deasupra saltelei cu sau fara trepied.
7. Peștele trebuie eliberat în condiții de siguranță, fără sângerări sau leziuni ce pot cauza moartea, în caz contrar se va percepe o taxă de 50 lei/kg pentru exemplarele de pâna la 10kg,10kg—20kg 200lei/kg,20kg—25kg 2000€ pestele,25+ 3000€ pestele.
8. Starea de curățenie a standurilor de pescuit trebuie păstrată!!
9. NU se asculta muzică care poate deranja oamenii din jur,nu se consumă alcool in exces.
10. Activitatea in timpul pescuitului se desfasoară in LINISTE!!
11. La terminarea partidei de pescuit sunteți obligați să anunțați telefonic agentul PlayGround Club, înainte de împachetarea finală cu minim o ora și să prezentați toate bagajele pentru control, fără excepție la cerere.
 
ESTE STRICT INTERZIS:
* Aprinderea focului nesupravegheat, care se poate răspândi asupra vegetației.
*Este strict interzisa nadirea cu boiles CAPERLAN. Acestea se pot folosi doar ca si nada de carlig.
* Scăldarea in lac.
* Aruncarea gunoiului pe jos ( peturi, chiștoace de țigări, pungi, semințe).
* De a primii musafiri după ora stabilită la poartă.
 
 
În această unitate cel ce va fi prins că sustrage (ascunde) pește, se face vinovat de furt, fapta penală pedepsită de Art. 208 Cod Penal. Vinovații vor fi reclamați organelor de poliție! Asupra celor în cauză ne rezervăm dreptul de a nu-i mai primii niciodată în incinta PlayGround Club. Administratia lacului este exonerată de orice raspundere civilă, administrativă si materială pentru orice formă de accidente. Regulamentul de față, pe care orice pescar are obligatia sa il cunoasca si sa il accepte, functioneaza ca act de protectia muncii.

 

Tel: 0744 641 941

Site: https://www.complexplayground.com

Facebook: https://www.facebook.com/PlayGroundClubAlba

 

Localizare: https://goo.gl/maps/jaacsWfHgc4W3Xj79

Related Images:

Back to top button
error: Content is protected !!